Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Žádost týkající se parkování v ulici Spálená v Karlových Varech

Žadatel se domáhá informace dle zákona 106/1999 Sb. 

Žadatel žádal o Magistrát statutárního města Karlovy Vary o umístění vodorovného dopravního značení V 12 c zákaz zastavení vozidel v ulici Spálená….

…. Žadatel žádá příslušný útvar o pravidelné provádění kontrol parkovaní vozidel v ulici spálená a o provedení opatření, včetně postihů vůči těm, kteří v rozporu s předpisy parkují v této ulici prakticky nepřetržitě, a to jak v denních, tak nočních hodinách.

Současně Vás žádám, podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů z informaci, kolik kontrol parkování jste v ulici Spálená provedli v měsících září a říjnu t.r. s jakým výsledkem a jaká konkrétní opatření jste vůči těm, kteří neoprávněně parkovali uplatnili.

Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje obdrželo dne 6. listopadu 2017 Vaši žádost, ve které nebyly dodrženy zákonné náležitosti žádosti o poskytnutí informace dle § 14 odst. 2 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon č. 106/1999 Sb.). V rámci dobrých vztahů s veřejností jsme ochotni Vám požadované informace poskytnout.

V uvedené žádosti se dožadujete poskytnutí následujících informací:

„…kolik kontrol parkování jste v ulici Spálená provedli v měsících září a říjnu t.r. s jakým výsledkem a jaká konkrétní opatření jste vůči těm, kteří neoprávněně parkovali uplatnili.“

Na základě výše uvedeného Vám sděluji, že za požadované období nebyla v této ulici prováděna cílená kontrola ze strany územního odboru Karlovy Vary. Kontroly jsou vykonávány v rámci běžného výkonu služby v jednotlivých lokalitách území města.

Podnět na přestupkové jednání byl předán územnímu odboru Karlovy Vary, který se zaměří na četnější kontroly v ulici Spálená, Karlovy Vary.

Zveřejnila: 15. 11. 2017, mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

vytisknout  e-mailem