Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Žádost o záznamy hlídky

Žadatel požadoval poskytnutí záznamů policejní hlídky 

Dne 27. března 2012 obdrželo Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, ve které žadatel žádal, citace: „Povinný subjekt žadateli poskytne elektronický obraz „záznamů policejní hlídky“, zažurnalisované na čl.6-7 vyš.spisu sp. zn. ...
 
Jako částečná odpověď byly žadateli poskytnuty oba příslušné, vyžádané dokumenty. Jedná se o elektronické obrazy úředních záznamů o provedené ..., které jsou součástí spisového materiálu vedeného v interním informačním systému pod č. j. ... a jsou vedeny na žadatelem uvedených, požadovaných listech, tedy listu č. 6 a listu č. 7.
        
Obsahem obou poskytnutých dokumentů byly osobní údaje ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, přičemž příslušné údaje byly povinným subjektem odstraněny (znečitelněny). O neposkytnutí odstraněných údajů bylo vydáno Rozhodnutí o částečném odmítnutí žádosti podle zákona č. 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů.

vytisknout  e-mailem