Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Žádost o veškerou komunikaci

Žadatel zažádal o zaznamenanou komunikaci ve věci 

Dotaz a odpověď:

 

Dne 25. května 2016 obdrželo Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje (dále jen „krajské ředitelství“) prostřednictvím datové schránky Váš dokument s názvem: „Žádost o informace podle zákona č. 106/1999 Sb.“, ve kterém žádáte o „zaslání záznamů veškeré komunikace uskutečněné mezi ...  ohledně vyřízením žádosti, viz. Spis. zn.: Č. j. KRPT-... ; (stížnost Č. j. KRPT-...), kterou podal p. ... Praha dne ...2016.“

Dále uvádíte, že žádáte o „výpis telefonních hovorů, kopie veškerých dopisů, ať zasílaných písemně nebo elektronicky (e-mailem, faxem, systémem datových schránek apod.), úředních záznamů, zápisů z jednání, zvukových záznamů jednání, písemného protokolu o jednání a dalších písemností, které mají k předmětné žádosti vztah. Naopak nepožaduji písemnosti, které se netýkají předmětné žádosti např. Rozhodnutí apod“.

Povinný subjekt Vaši žádost posoudil a s ohledem na § 3 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, přikládá kopie veškeré zaznamenané komunikace týkající se Vámi uváděných spisů - doprovodná informace pro účel zveřejnění na internetu.

 

Pro úplnost sdělujeme, že se nepořizují zvukové záznamy z jednotlivých porad, stejně tak na telefonní ústředně v objektu sídla krajského ředitelství nedochází k nahrávání uskutečněných telefonních hovorů mezi účastníky. Nezaznamenává se ani datum a čas uskutečněných místních hovorů. Nebyla zjištěna žádná další Vámi požadovaná uskutečněná komunikace, která by byla jakýmkoliv způsobem zaznamenaná.

 

 

 

vytisknout  e-mailem