Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté vyšetřují dopravní nehodu osobního vozidla s chodkyní. (Hlasová schránka 974 236 116) 

Dopravní policisté žádají svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 19.2.2019 ve 12:11 hodin na přechodu pro chodce v ulici Slámova, naproti obchodu Elektro Kadlec, v Prachaticích o informace. Ze zavinění dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič dosud neznámého osobního vozidla, pravděpodobně tovární značky Dacia nebo Hyundai, barvy zlaté metalízy, který nedal přednost chodkyni na vyznačeném přechodu pro chodce, čímž došlo ke střetu s chodkyní, která následně upadla před vozidlo na zem. Tento řidič zastavil a krátce s ní komunikoval. Poté z místa odjel neznámo kam.

Důležitým svědkem je řidič osobního motorového vozidla červené barvy, který v té době dával přednost na uvedeném přechodu pro chodce výše uvedené chodkyni v pravém odbočovacím jízdním pruhu, aby se přihlásil na policii k poskytnutí informací.  

Dopravní policisté dále žádají o informace i další případné svědky této dopravní nehody a především žádají řidiče, účastníka dopravní nehody, aby policisty kontaktoval na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, telefonní číslo 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

20. února 2019

vytisknout  e-mailem