Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 21:30 hodin dne 5.5.2020 do 08:30 hodin dne 6.5.2020, na místní komunikaci u domu, v uzavřené části obce Vacov. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič, dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob, následkem čehož narazil do zaparkovaného osobního vozidla Škoda Kodiaq. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle Škoda Kodiaq ve výši 100 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 22.7.2020 ve 23:00 hodin, na silnici I. třídy číslo 4, ve směru jízdy Vimperk – Kubova Huť. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič osobního vozidla VW Passat, který nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a profilu pozemní komunikace, následkem čehož dostal po projetí levotočivé zatáčky smyk, vyjel s vozidlem mimo komunikaci, kde narazil do vzrostlého stromu, od kterého byl odražen zpět do protisměru, kde se střetl se silničními svodidly. Po dopravní nehodě řidič z vozidla odešel po silnici směrem na Vimperk a nehodu následně neoznámil. Na vozidle byla zjištěna prošlá technická prohlídka. Po tomto řidiči dopravní policisté pátrají. Při dopravní nehodě vznikla předběžným odhadem hmotná škoda na vozidle VW Passat ve výši 80 000 korun a na silničních svodidlech 2 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 8.8.2020 ve 23:25 hodin, na místní komunikaci u domu, v uzavřené části obce Čábuze, část Vacov. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič, dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob, následkem čehož narazil do zaparkovaného osobního vozidla Honda Civic. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle Honda ve výši 50 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, aby je kontaktovali na telefonním čísle 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

11. srpna 2020

vytisknout  e-mailem