Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravním nehodám. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 26.6.2019 v 11:55 hodin, v ulici Náměstí Svobody v obci Vlachovo Březí. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který narazil do dlážděného soklu. Podezřelý řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na soklu je předběžným odhadem 40 000 korun

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 29.6.2019 v 01:15 hodin, na místní komunikaci, před domem, v ulici Polní v Prachaticích. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič osobního vozidla VW Golf, RZ: 6C9 5862, který při objíždění vozidla naboural pravou částí do levého boku zde zaparkovaného vozidla Škoda Superb, a poté naboural do kamenné zdi sousedního domu. Po dopravní nehodě řidič na místě zastavil, ale od vozidla odešel a dopravní nehodu následně neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Golf je předběžným odhadem 30 000 korun, na vozidle Superb je škoda zhruba 150 000 korun a na betonové zdi domu je škoda přibližně 10 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 14.7.2019 v době od 12:00 hodin do 17:50 hodin, na místní komunikaci, v ulici Náměstí Přátelství, ve směru jízdy od ulice Italská. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se v místě dopravní nehody nechoval ohleduplně a ukázněně, neřídil se pravidly silničního provozu, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Opel Vivaro, u kterého poškodil levé zpětné zrcátko. Podezřelý řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Opel je předběžným odhadem 10 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 16.7.2019 v 19:10 hodin, na volném úseku silnice I. třídy číslo 4, mezi obcemi Vimperk- Čkyně. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného motocyklu, který při předjíždění nákladního vozidla ohrozil protijedoucího řidiče, kdy se střetl s levým bokem protijedoucího osobního vozidla Audi. Podezřelý motocyklista na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Audi je předběžným odhadem 80 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, aby je kontaktovali na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, telefonní číslo 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

22. července 2019

vytisknout  e-mailem