Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 21.11. 2020 v 21:00 hodin, na parkovišti před domem, na Prokopově náměstí v obci Husinec. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se v místě nehody nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Mercedes ML400. Řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Mercedes je odhadem 50 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 23.11. 2020 v 05:50 hodin, v ulici Nerudova v obci Vlachovo Březí, ve směru jízdy Čkyně – Vlachovo Březí. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného protijedoucího vozidla, který nejel při pravém okraji vozovky, následkem čehož došlo ke střetu levého zpětného zrcátka dosud neustanoveného vozidla se zpětným zrcátkem osobního vozidla Opel Zafira. Řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Opel je odhadem 2 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 23.11. 2020 v době od 18:00 do 18:50 hodin, na místní komunikaci, parkovišti v ulici Hradební v Prachaticích. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se v místě nehody nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Citroen C3 Picasso. Řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Citroen je odhadem 20 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, aby je kontaktovali na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, telefonní číslo 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

30. listopadu 2020

vytisknout  e-mailem