Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 29. 4. 2021 ve 12:45 hodin na silnici II. třídy číslo 141 v obci Těšovice. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který si řádně nepřipevnil náklad, a to kovovou červenou tyč, která mu za jízdy upadla z plošiny na komunikaci, odkud se dále odrazila na čelní sklo protijedoucího osobního vozidla Seat Leon. Ke zranění osob naštěstí nedošlo. Řidič řádně neupevněného nákladu však na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Seat je odhadem 30 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 29. 4. 2021 v 19:40 hodin na silnici II. třídy číslo 145, mezi obcemi Běleč – Husinec.  Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, od kterého odlétl kamínek do čelního skla služebního vozidla Policie České republiky Škoda Kodiaq, v civilním provedení. Ke zranění osob nedošlo. Hmotná škoda na vozidle Škoda Kodiaq je odhadem 15 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, aby je kontaktovali na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, telefonní číslo 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

11. května 2021

vytisknout  e-mailem