Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 17.9.2018 v době od 08:00 do 09:15 hodin, na parkovišti u supermarketu Kaufland v Prachaticích. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně a neřídil se pravidly silničního provozu, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Škoda Fabia, čímž u něho poškodil zadní nárazník, levý zadní blatník a levé zpětné koncově světlo. Dosud neustanovený řidič na místě nezastavil a nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě došlo k hmotné škodě na vozidle Škoda ve výši zhruba 5 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 3.10.2018 v době od 14:00 do 14:15 hodin, na parkovišti u supermarketu Lídl v ulici Krumlovská v Prachaticích. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně a neřídil se pravidly silničního provozu, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Škoda Octavia. Dosud neustanovený řidič na místě nezastavil a nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě došlo k hmotné škodě na vozidle Škoda ve výši zhruba 30 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 5.10.2018 v 06:35 hodin na silnici II. třídy číslo 141 v katastru obce Těšovice. K dopravní nehodě došlo za okolností, kdy neznámému řidiči neznámého nákladního vozidla, jedoucího ve směru jízdy Těšovice – Žíchovec, odlétl z ložné plochy vozidla kámen, který poškodil čelní sklo protijedoucího vozidla Škoda Yeti. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič dosud nezjištěného nákladního vozidla, který si řádně nezajistil přepravovaný náklad. Po řidiči a nákladním vozidle nyní pátrají dopravní policisté. Při dopravní nehodě došlo k hmotné škodě na vozidle Škoda ve výši zhruba 8 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod o informace. Veškeré informace k dopravním nehodám, prosím, oznamte na linku Policie České republiky 158 nebo přímo dopravním policistům na telefonní číslo 974 236 254. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

9. října 2018

  

vytisknout  e-mailem