Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 12.1.2021 v 10:50 hodin, na silnici III. třídy číslo 14531, mimo uzavřenou část obce, v úseku Prachatice – Husinec. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně a plně nesledoval situaci v silničním provozu, následkem čehož při předjíždění nákladního vozidla Peugeot Boxer neměl dostatečný boční odstup, čímž došlo k bočnímu střetu neznámého vozidla s levým bokem předjížděného vozidla Peugeot. Řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Peugeot je odhadem 5 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 13.1.2021 v době od 08:00 do 10:30 hodin, v uzavřené části obce Prachatice, v ulici Zvolenská. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Škoda Fabia. Řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Škoda Fabia je odhadem 5 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, aby je kontaktovali na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, telefonní číslo 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

15. ledna 2021

vytisknout  e-mailem