Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 15:30 hodin dne 26.6. 2020 do 14:45 hodin dne 27.6. 2020, na místní komunikaci ulice Budovatelská v Prachaticích. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič, dosud nezjištěného vozidla, který se v místě nechoval ohleduplně a ukázněně, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Opel Astra. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle Opel ve výši 30 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 29.6. 2020 v době od 05:30 do 10:00 hodin, na místní komunikaci v ulici Nebahovská v Prachaticích. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič, dosud nezjištěného vozidla, který narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Peugeot. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle Peugeot ve výši 10 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, aby je kontaktovali na telefonním čísle 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

2. července 2020

vytisknout  e-mailem