Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žádost o poskytnutí informace dle zákona č. 106/1999 Sb.

ÚSTECKÝ KRAJ - Informace k životnosti vozidel 

Dotaz:

1. Jaká je zbývající předpokládaná životnost v současnosti osobních automobilů v policejním provedení využívaných v rámci ředitelství?

2. Kolik osobních automobilů v policejním provedení v rámci ředitelství již potřebuje obměnu/výměnu pro svůj technický stav, překročení předpokládané doby životnosti, předpokládané doby obměny anebo z jiných důvodů?

3. Jaká je předpokládaná doba obměny osobních automobilů v policejním provedení dle otázky č. 2 výše v rámci ředitelství (tj. v jakém časovém horizontu by mělo dojít k výměně těchto automobilů za nové)?

4. Dodává osobní automobily v policejním provedení pro potřeby ředitelství v současné době i odlišný dodavatel, než...? Pokud ano, na základě jaké smlouvy a veřejné zakázky k takovému dochází, o jaké dodavatele se jedná a jaká je cena těchto vozidel bez DPH u jednotlivých dodavatelů?

Odpověď:

1. Zbývající předpokládaná životnost v současnosti  využívaných osobních automobilů v Policejním provedení v rámci Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje se pohybuje od 1 do 6 let.

Orientační doba životnosti je:

a) 170 000 km u terénních vozidel

b) 220 000 km u osobních vozidel

2. V rámci Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje v současné době již potřebuje obměnu z důvodů špatného technického stavu 11 ks automobilů.

3. V této části bylo vydáno rozhodnutí o částečném odmítnutí žádosti.

4. V této části odkazujeme v souladu s ustanovením § 6 odst. 1 zákona č. 106/1999 Sb. na zveřejněnou informaci, neboť informace o veškerých smlouvách o nákupu vozidel pro Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje se nachází na profilu zadavatele, který je veřejně přístupný.


16. 8. 2017

vytisknout  e-mailem