Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žádost o poskytnutí informace dle zákona č. 106/1999 Sb.

ÚSTECKÝ KRAJ - Vyjádření statika - přijímací místnost s bezbariérovým vstupem v budově Obvodního oddělení Teplice -Trnovany 

Dotaz:

Žadatel požádal o "kopii rozhodnutí statika, které je zmíněno níže. Dále žádám o informaci, v jakém roce byla tato část budovy zrekonstruovaná a za jakou částku. Kam byla odstraněná elektronika přesunuta, o jakou elektroniku se jedná, a zda je policií nadále využívána. Dále zda a kdy policie plánuje opravu této části budovy."

Žádosti předcházel běžný emailový dotaz žadatele na znovuotevření přijímací místnosti s bezbariérovým vstupem v budově Obvodního oddělení Teplice-Trnovany Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje (dále jen „OO Trnovany“). Pracovník oddělení tisku a prevence žadateli sdělil, že z důvodu provozně technického stavu nemovitosti rozhodl statik o zákazu používání této části budovy a že s tím souvisí také vystěhování veškeré elektroniky.



Odpověď:

V příloze poskytujeme vyrozumění statika. Budova OO Trnovany, ul. Maršovská 1537/20 v Teplicích, byla rekonstruována v roce 2011 za částku 1.087.663,- Kč včetně DPH. Předmětem rekonstrukce bylo takzvané Kontaktní a koordinační centrum (KKC). Do užívání bylo realizační společností předáno dne 31. 8. 2011. Odstraněná elektronika, konkrétně LCD panel a pevný telefon, je uskladněna v technologické místnosti OO Trnovany. V současnosti probíhá příprava zpracování projektové dokumentace. Samotná oprava budovy a zasanování objektu proběhne nejspíše až v roce 2022.


29. 6. 2021

vytisknout  e-mailem