Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Žádost o poskytnutí informace

JIHLAVSKO: Informace vyžádána podle zákona č. 106/1999 Sb.  

Dne 4. ledna 2012 byla na centrální podatelnu Krajského ředitelství policie kraje Vysočina doručena žádost o informace podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů. Podatel žádá o poskytnutí odpovědí na položené otázky:
 
ODPOVĚĎ:
  • zda skutečně došlo k přestavbě v domku a o jakou přestavbu se jednalo, která firma či soukromá osoba tuto přestavbu provedla
V roce 1987 došlo k převodu 4 typových domků typu OKAL (dvou dvojdomků) z vlastnictví Ředitelství silnic a dálnic Praha na tehdejší Krajskou správu SNB Brno – jedním byl i předmětný dům. Od 1. 1. 2010 vznikla organizační složka státu Krajské ředitelství policie kraje Vysočina a opatřením o určení nemovitého majetku přešlo právo hospodaření z Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje na Krajské ředitelství policie kraje Vysočina.
Při podrobném prozkoumání a kontrole veškeré předané dokumentace nebyly nalezeny žádné podklady o tom, že by měla být z finančních prostředků ŘSD realizována přestavba předmětné nemovitosti. Pouze v roce 2008 proběhla výměna kuchyňské linky v hodnotě 30 825,- Kč, kterou nájemce hradil ze svých finančních prostředků.
 
  • zda o této přestavbě byl informován majitel a zda vydal k tomuto souhlas (zde doložte potřebným dokladem)
Jelikož nebyly nalezeny žádné podklady týkající se avizované přestavby – není proto k dispozici ani souhlas majitele nemovitosti.
 
  • kdo tuto přestavbu financoval (zde doložte faktury)
Jak již bylo uvedeno, není nám známo, že by byla provedena přestavba, nelze proto předložit žádné faktury.
 
  • za předpokladu, že nemá majitel o přestavbě žádné zprávy, jaké bude činit závěry
Při pasportizaci nemovitosti prováděné v průběhu roku 2011 nebyly v uvedené nemovitosti shledány žádné stavebně-technické změny měnící původní dispozici stavby.

 

vytisknout  e-mailem