Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Žádost o pomoc při pátrání po pohřešované

PRAHA VENKOV - JIH – Odešla a nikomu z blízkých se již neozvala. 

.Policisté z Obvodního oddělení Jílové vyhlásili celostátní pátrání po pohřešované 51leté ženě, která byla naposledy viděna dne 20. 11. 2017 v místě trvalého bydliště, v obci Libeř, okres Praha venkov – jih.

Žena okolo 07:00 hodin odešla do zaměstnání, kam však již nedorazila. Mohla by se pohybovat v osobním automobilu tovární značky Hyundai Accent, modré barvy, RZ 3SD3654. Pohřešovaná se nachází v tíživé životní situaci a v minulosti se léčila s depresí. Její mobilní telefon je nedostupný a nikomu ze svých blízkých o sobě doposud nepodala žádnou zprávu. S ohledem na její aktuální psychický stav není vyloučeno, že by se mohla pokusit o sebevraždu. Včasnost jejího vypátrání je v tomto případě žádoucí.

Žena se může pohybovat v podstatě kdekoliv, proto se obracíme na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při jejím pátrání. Jakékoliv informace vedoucí k výskytu pohřešované mohou občané sdělit policistům na kterékoliv policejní služebně, prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158 nebo na tel. 974 881 734.

Popis osoby:

výška 170 cm, zdánlivý věk 50 let, střední postava, krátké hnědé vlasy, hnědé oči.

Bližší informace v tomto odkazu:

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=23401121170014

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
23. listopadu 2017

vytisknout  e-mailem