Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Žádost o odůvodnění využití údajů z registru osob

Žadatel se domáhá informace dle zákona č. 106/1999 Sb. 

Na základě Vaší žádosti ze dne 3. 4. 2018 o poskytnutí informací dle zákona č. 106/1999 Sb., kde žádáte o informaci, z jakého důvodu žádala Policie České republiky Vaše údaje, Vám sdělujeme, že k využití údajů z registru osob došlo při plnění úkolů dle § 2 zák. č. 273/2008 Sb., o Policii České republiky ve znění pozdějších předpisů.

Dne 5. 12. 2017 v 10:12 hodin byl proveden policistou služebně zařazeným na Krajském ředitelství policie Karlovarského kraje územní odbor Cheb, obvodní oddělení Mariánské Lázně, dotaz do registru osob na výše uvedenou právnickou osobu z důvodu šetření přečinů krádeže a poškození cizí věci. Věc byla zaevidovaná pod číslem jednacím KRPK-89379/TČ-2017-190215, společnost, v této věci vystupuje jako jedna z poškozených stran, neboť byla ustanovena provozovatelem napadeného objektu vlakového nádraží.
Šetřením bylo ověřeno, že uvedený dotaz do základního registru byl provedený v souladu s předpisy a interními akty řízení, byl proveden osobou oprávněnou a byl řádně odůvodněn.

zveřejnila: mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

vytisknout  e-mailem