Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o informace - pozemky policie Dolní Dvořiště

Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje, Lannova 26, 370 74 České Budějovice (dále jen „krajské ředitelství“) obdrželo prostřednictvím datové schránky dne 16. října 2023 žádost o poskytnutí informace ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, žadatel D. H. následujícího obsahu:

„…1. Jaký byl účel předání Pozemků a změny příslušnosti hospodařit s Pozemky z Krajského ředitelství Policie Jihočeského kraje na ÚZSVM?

2. Podala obec Dolní Dvořiště žádost vůči Krajskému ředitelství policie Jihočeského kraje o předání Pozemků a změnu příslušnosti hospodařit s Pozemky z Krajského ředitelství Policie Jihočeského kraje na ÚZSVM?

3. Co je obsahem žádosti obce Dolní Dvořiště vůči Krajskému ředitelství Policie pro Jihočeský kraj o odprodej ze dne 20. 9. 2022 (dále jen „Žádost“)? Žádáme o doložení této žádosti.“

Krajské ředitelství  sdělilo: 

Ad 1) Pozemky byly převedeny z důvodu jejich nepotřebnosti pro krajské ředitelství, přičemž bylo postupováno v souladu se zákonem č. 219/2000 Sb., o majetku České republiky a jejím vystupování v právních vztazích, ve znění pozdějších předpisů.

Ad 2) Ano.

Ad 3) Žádost byla poskytnuta. 

vytisknout  e-mailem