Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Žádost o informace podle zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o informace související s prověrkou údajného pozměnění veřejné listiny. 

Odpověď k žádosti o poskytnutí informace podle zákona č. 106/1999 Sb.
 

Cestou naší elektronické podatelny  jsme obdrželi dne 9. dubna 2020 soubor Vašich otázek označených od bodu 1.1. až do bodu 1.9, na které Vám poskytujeme odpovědi v režimu zákona o svobodném přístupu k informacím č. 106/1999 Sb.

K otázce 1. 1

Ano pravost zápisu byla policisty v Semilech posuzována. Vaše trestní oznámení na XX v Semilech pro podezření z nezákonné činnosti při provádění záznamů v katastru nemovitostí v souvislosti s majetkovým vypořádáním bývalých XX bylo zaevidováno na PČR OOP Semily pod čj. ORSM-791/TČ-14-2006 a šetřeno za dozoru státního zástupce se závěrem, že nebyly shledány skutečnosti, které by opravňovaly zahájit úkony trestního řízení, neboť nebylo potvrzeno podezření z protiprávního jednání. Opětovně bylo podáno v téže věci trestní oznámení Vaším zmocněncem panem XX, které bylo zaevidováno na OOP Semily pod čj. KRPL-115606/ČJ-2013-181114. Správnost postupu policistů potvrdilo nejen Okresní státní zastupitelství v Semilech, ale i Vrchní státní zastupitelství v Praze.

K otázce 1. 2

Vaše trestní oznámení na ředitele XX v Semilech pro podezření z nezákonné činnosti při provádění záznamů v katastru nemovitostí v souvislosti s majetkovým vypořádáním bývalých manželů  bylo zaevidováno na PČR OOP Semily pod čj. ORSM-791/TČ-14-2006 a šetřeno za dozoru státního zástupce  se závěrem, že nebyly shledány skutečnosti, které by opravňovaly zahájit úkony trestního řízení, neboť nebylo potvrzeno podezření z protiprávního jednání. Opětovně bylo podáno v téže věci trestní oznámení Vaším zmocněncem XX, které bylo zaevidováno na OOP Semily pod čj. KRPL-115606/ČJ-2013-181114. Správnost postupu policistů potvrdilo nejen Okresní státní zastupitelství v Semilech, ale i Vrchní státní zastupitelství v Praze.

K otázce 1. 3

Vaše trestní oznámení na ředitele XX v Semilech pro podezření z nezákonné činnosti při provádění záznamů v katastru nemovitostí v souvislosti s majetkovým vypořádáním bývalých manželů XX bylo zaevidováno na PČR OOP Semily pod čj. ORSM-791/TČ-14-2006 a řádně důkazně prošetřeno za dozoru státního zástupce s tím, že nebyly shledány skutečnosti, které by opravňovaly zahájit úkony trestního řízení, neboť nebylo potvrzeno podezření z protiprávního jednání. Opětovně bylo podáno v téže věci trestní oznámení Vaším zmocněncem XX, které bylo zaevidováno na OOP Semily pod čj. KRPL-115606/ČJ-2013-181114. Správnost postupu policistů potvrdilo nejen Okresní státní zastupitelství v Semilech, ale i Vrchní státní zastupitelství v Praze.

K otázce 1. 4

Ano oznámení o domnělé trestné činnosti bylo posuzováno odborně a kvalifikovaně. Vaše trestní oznámení na XX v Semilech pro podezření z nezákonné činnosti při provádění záznamů v katastru nemovitostí v souvislosti s majetkovým vypořádáním bývalých manželů XX bylo zaevidováno na PČR OOP Semily pod čj. ORSM-791/TČ-14-2006 a řádně důkazně prošetřeno za dozoru státního zástupce s tím, že nebyly shledány skutečnosti, které by opravňovaly zahájit úkony trestního řízení, neboť nebylo potvrzeno podezření z protiprávního jednání. Opětovně bylo podáno v téže věci trestní oznámení Vaším zmocněncem panem XX, které bylo zaevidováno na OOP Semily pod čj. KRPL-115606/ČJ-2013-181114. Správnost postupu policistů potvrdilo nejen Okresní státní zastupitelství v Semilech, ale i Vrchní státní zastupitelství v Praze.

K otázce 1.5

Vaše trestní oznámení na XX v Semilech pro podezření z nezákonné činnosti při provádění záznamů v katastru nemovitostí v souvislosti s majetkovým vypořádáním bývalých XX bylo zaevidováno na PČR OOP Semily pod čj. ORSM-791/TČ-14-2006 a řádně důkazně prošetřeno za dozoru státního zástupce s tím, že nebyly shledány skutečnosti, které by opravňovaly zahájit úkony trestního řízení, neboť nebylo potvrzeno podezření z protiprávního jednání. Opětovně bylo podáno v téže věci trestní oznámení Vaším zmocněncem, panem XX, které bylo zaevidováno na OOP Semily pod čj. KRPL-115606/ČJ-2013-181114. Správnost postupu policistů potvrdilo nejen Okresní státní zastupitelství v Semilech, ale i Vrchní státní zastupitelství v Praze.

K otázce 1. 6

Vaše trestní oznámení na ředitele XX v Semilech pro podezření z nezákonné činnosti při provádění záznamů v katastru nemovitostí v souvislosti s majetkovým vypořádáním bývalých manželů XX bylo zaevidováno na PČR OOP Semily pod čj. ORSM-791/TČ-14-2006 a řádně důkazně prošetřeno za dozoru státního zástupce s tím, že nebyly shledány skutečnosti, které by opravňovaly zahájit úkony trestního řízení, neboť nebylo potvrzeno podezření z protiprávního jednání. Opětovně bylo podáno v téže věci trestní oznámení Vaším zmocněncem, panem XX, které bylo zaevidováno na OOP Semily pod čj. KRPL-115606/ČJ-2013-181114. Správnost postupu policistů potvrdilo nejen Okresní státní zastupitelství v Semilech, ale i Vrchní státní zastupitelství v Praze.

K otázce 1. 7

Vaše trestní oznámení na XX v Semilech pro podezření z nezákonné činnosti při provádění záznamů v XX v souvislosti s majetkovým vypořádáním bývalých manželů XX bylo zaevidováno na PČR OOP Semily pod čj. ORSM-791/TČ-14-2006 a řádně důkazně prošetřeno za dozoru státního zástupce s tím, že nebyly shledány skutečnosti, které by opravňovaly zahájit úkony trestního řízení, neboť nebylo potvrzeno podezření z protiprávního jednání. Opětovně bylo podáno v téže věci trestní oznámení Vaším zmocněncem, panem XX, které bylo zaevidováno na OOP Semily pod čj. KRPL-115606/ČJ-2013-181114. Správnost postupu policistů potvrdilo nejen Okresní státní zastupitelství v Semilech, ale i Vrchní státní zastupitelství v Praze.

K otázce 1. 8

Pro exekuční řízení byl  exekučním titulem rozsudek Okresního soudu Semily ze dne 21.1.2003 evidovaný pod  č.j. 4C 148/87-595, kterým bylo vypořádáno bezpodílové spoluvlastnictví účastníků řízení,  a který nabyl právní moci dne 15.1.2004. Exekuce byla nařízena usnesením XX ze dne 11.6.2004 evidovaným pod č.j. Nc 1423/2004-10. Proti tomuto usnesení jste si podal odvolání a Krajský soud v Hradci Králové toto usnesení XX potvrdil. Policie ČR není ze zákona oprávněna přezkoumávat soudní rozhodnutí.

K otázce 1. 9

Trestní oznámení občanů jsou policisty obvodního oddělení v Semilech přijímána a evidována v souladu se všemi právními předpisy a k nadržování pachatelů trestné činnosti nedochází.

7. 8. 2020
por. Bc. Ivana Baláková
tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje

                                                                                       

                                                                                                     

                                                                         


 

vytisknout  e-mailem