Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Žádost o informace

Žadatel žádá kopii písemnosti. 

Žádost o informace, cituji: 

"...Dle zákona 106/1999 Sb. jeho kopii žádáme..."

Odpověď:
Povinný subjekt dokument posoudil dle obsahu, přičemž bylo vyhodnoceno, že požadujete vysvětlení k dokumentu, který Vám byl zaslán a je evidován pod č. j. KRPT-................ Vzhledem k uvedenému, byl dokument zaslán na odbor vnitřní kontroly krajského ředitelství k dalšímu opatření, kde bude věc prošetřena pod č. j. KRPT-................ Zároveň v bodě 1) uvádíte, cituji: „…Dle zákona č. 106/1999Sb. jeho kopii žádáme.“ Povinný subjekt konstatuje, že tato část dokumentu bude vyřizována v režimu InfZ a žadateli poskytuje tyto informace: 
Pro účely InfZ  se informací rozumí jakýkoliv obsah nebo jeho část v jakékoliv podobě, zaznamenaný na jakémkoliv nosiči, zejména obsah písemného záznamu na listině, záznamu uloženého v elektronické podobě nebo záznamu zvukového, obrazového nebo audiovizuálního. Nutno podotknout, že povinný subjekt nemá povinnost vytvářet nové informace např. v podobě  „protokolu o přeměření“, přičemž takovou kopii požadujete. 
Tímto poskytujeme informace zaznamenané v písemné podobě v záznamu vedeného pod č. j. KRPT-............, ve znění cituji:
 „Dne ......... za přítomnosti kpt. ........... byla u předmětného vozidla změřena propustnost světla jeho předních bočních oken. Měření kalibrovaným přístrojem Pocket Detective 2.1 (seriál #62100-552) provedl prap. ............, inspektor oddělení silničního dohledu ODP KŘP-T. U PP bočního okna byla naměřena hodnota 76,8% a LP bočního okna 77,0% (viz příloha č. 1). Obě tyto hodnoty jsou v souladu s právní normou, dle které nejnižší přípustná mez propustnosti světla je 70%.“ Přílohou také zasíláme 3 fotografie z provedeného měření.


 

vytisknout  e-mailem