Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Žádost o informace

Žadatel zažádal o informace k přijatým opatřením. 

Žadatel podal žádost dle zákona č. 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím (dále jen „InfZ“), ve které žádá o informace k přijatým opatřením, cituji:
„Dle zákona č.106/1999 sb.,  žádám o seznam přijatých opatření k  zabránění opakování nevhodného jednání příslušníky PČR z tohoto případu. A udělených trestech obou příslušníků PČR.“

Odpověď:
Povinný subjekt žádost posoudil a po zjištění, k jaké věci se Vaše žádost vztahuje, konstatoval, že lze poskytnout následující informace.

Po vyhodnocení Vaší stížnosti jako důvodné byla zjištěná pochybení dne … neodkladně projednána vedoucím obvodního oddělení … krajského ředitelství se všemi policisty zařazenými na tamním obvodním oddělení, a to k zabránění opakování obdobného jednání. O sdělení případných dalších přijatých opatření lze v budoucnu žádat odbor vnitřní kontroly krajského ředitelství přímo podle § 175 odst. 6 správního řádu. Toto ustanovení stěžovatele opravňuje žádat poskytnutí informací o přijatých opatřeních na základě důvodné stížnosti. 

vytisknout  e-mailem