Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Žádost o informace

Žadatel zažádal o informace ohledně podání stížnosti na nadměrný hluk. 

Žadatel podal žádost dle zákona č. 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím (dále jen „InfZ“), ve které žádá o informace ohledně podání stížnosti na nadměrný hluk, cituji:

„Vážení,
já, níže podepsaný ……., jednatel společnosti ……., žádám tímto Policii České republiky, Obvodní oddělení Nový Jičín, zdvořile o poskytnutí informací dle zákona č. 106/1999 Sb., a to, zda si v roce 2016 a v roce 2017, ……., všichni bydlící na ulici ……., jako vlastníci rodinných domů nacházejících se na ulici ……., podali stížnost na nadměrný hluk v místě jejich bydliště, tj. na ulici ……., kterým by tyto osoby měly být obtěžovány z ……., který je umístěn na ulici ……. a který provozuje naše společnost, v této lokalitě, tedy na pozemcích ……., vše v k.ú. ……..“

Odpověď:

Povinný subjekt žádost posoudil a po zjištění, k jaké věci se Vaše žádost vztahuje, konstatoval, že lze poskytnout následující informace.

Sdělujeme, že v rámci osloveného organizačního článku obvodního oddělení Nový Jičín územního odboru Nový Jičín krajského ředitelství, neevidujeme ve shora uvedeném období žádnou takovou  stížnost.

vytisknout  e-mailem