Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Žádost o dokumenty ze spisu

Žádost o dokumenty ze spisu 

Žádost a odpověď:

„Na základě Vašeho podnětu čj. …. zahájil … kontrolu výkonu samostatné působnosti u …, ve věci postupu … v souvislosti s dobrovolnou … ….

Vzhledem k tomu, že Vaším oddělením hospodářské kriminality bylo v dané věci vedeno šetření, žádáme Vás o poskytnutí veškeré písemné dokumentace, kterou Policie ČR shromáždila v této věci s výjimkou té, kterou získala Policie ČR od ….., a to dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů. Souhlasíme s anonymizací osobních údajů.“

Povinný subjekt poskytl jako částečnou odpověď elektronický soubor – elektronické obrazy všech dokumentů, které policejní orgán ve věci shromáždil a které jsou součástí spisového materiálu vedeného v interním informačním systému pod číslem jednacím …. Dokumenty byly anonymizovány, s čímž žadatel v žádosti vyjádřil souhlas.

Povinný subjekt konstatuje, že poskytnuté dokumenty obsahují další osobní údaje a informace k předmětu řízení, které nelze zpřístupnit třetím osobám. Dálkovým přístupem tedy zveřejňuje pouze doprovodnou informaci o poskytnutí.

vytisknout  e-mailem