Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Žádáme veřejnost o spolupráci při pátrání po neznámém pachateli

KUTNOHORSKO – Pachatel poškodil nejméně osm osobních vozidel. 

Kutnohorští policisté přijali během včerejšího dne 11. prosince 2017 nejméně osm oznámení o poškození osobních motorových vozidel. Ihned zahájili úkony v trestním řízení a případům se intenzivně věnují. Spolupracují s Městkou policií Kutná Hora a vyhodnocují kamerové záznamy města.

K poškození vozidel došlo zřejmě během neděle 10. prosince letošního roku. Dosud neznámý pachatel u automobilů poškodil zpětná zrcátka nebo ulámal zadní i přední stěrače. Vozidla byla zaparkována v kutnohorských ulicích 17. listopadu, Havířská stezka, Benešova ulice a Anenské náměstí. Celková způsobená škoda je předběžne 14 tisíc korun.

Policisté se v této souvislosti obracejí na občany a žádají o spolupráci při pátrání po neznámém pachateli. Svědci, kteří si všimli jakéhokoli podezřelého jednání, či si všimli podezřelé osoby pohybující se v okolí, ať poskytnou osobně své svědectví policistům v Kutné Hoře, nebo telefonicky na čísle 974 875 700 či na známé bezplatné lince 158. Svým svědectvím můžete přispět k dopadení pachatele a objasnění tohoto případu.

por. Mgr. Vendulka Marečková
tisková mluvčí
P ČR Kutná Hora
12. prosince 2017

vytisknout  e-mailem