Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žádáme veřejnost o pomoc

DĚČÍN – Policisté pátrají po svědcích dvou dopravních nehod 

Děčínští policisté pátrají po svědcích dvou dopravních nehod, ke kterým došlo v tomto týdnu.  

První z nich se stala ve středu  22. března 2023, v době okolo 14:55 hodin v Děčíně, na křižovatce ulic U Tvrze s ulicí Želenická. Jednalo se o střet motocyklu a osobního vozidla. Motocykl jel po ulici Želenická, směrem na centrum Děčína.  Pátráme po všech svědcích,  kteří viděli přímo střet vozidla s motocyklem,  jízdu motocyklu před nehodou, ale také situaci po nehodě. Pomohl by nám i jakýkoliv kamerový záznam, který mohl střet, jízdu motocyklu nebo situaci po dopravní nehodě zaznamenat.

K druhé dopravní nehodě došlo ve čtvrtek 23. března 2023 v době okolo 07:23  hod. v Děčíně na ulici Teplická,  na křižovatce s ulicí Oldřichovská, u autobusové zastávky Kovočas na přechodu pro chodce. Jednalo se o střet vozidla jedoucího ve směru od Bynova na centrum Děčína  a nezletilého chodce.  Pátráme po všech svědcích, zejména z projíždějících vozidel, kteří místem v tu dobu projížděli a viděli střet vozidla s chodcem. Z dosavadního zjištění je zřejmé, že přímo za vozidlem, které mělo účast na dopravní nehodě,  jelo vozidlo Volkswagen Passat B8 bílé barvy a dále vozidlo Škoda Kamiq šedé barvy. Řidiči těchto vozidel by mohli zásadním způsobem přispět k řádnému objasnění věci.

Za účelem zjištění všech skutečností potřebných pro objasnění obou  popsaných  dopravních nehod policisté žádají všechny svědky událostí, kteří v uvedenou dobu místy  procházeli či projížděli, aby jakékoli poznatky k těmto nehodám  hlásili na Dopravní inspektorát Děčín, Husovo nám. 111/12, 405 02 Děčín, tel. číslo  974 432 251, mob. 602 660 918 nebo na oddělení služby kriminální policie Děčín,  tel. 974 432 498, případně na linku 158.

Děčín 24. března  2023
por. Bc. Eliška Kubíčková
Oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem