Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - Žádáme řidiče o spolupráci

KRAJ / LIBEREC – V ranních hodinách způsobil řidič vozidla v protisměru dopravní nehodu. 

V souvislosti s havárií osobního vozu, která se stala v pátek, 20. července před šestou hodinou ranní na silnici I/35, se dopravním policistům přihlásil sám řidič, který jel v protisměru a který řidiče ve správném směru jízdy ohrozil. Policisté budou nyní prošetřovat, kde a proč najel 32letý řidič z Ostravska do protisměrného jízdního pruhu, jak dlouho jel v protisměru, kde se napojil na správný směr, apod.


23. 7. 2018
mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

______________________________________________________________________________________________________________

V pátek 20. července v 05:45 hodin, na silnici pro motorová vozidla č. I/35 došlo k dopravní nehodě, jejíž příčinou bylo vozidlo v protisměru.
Dosud neznámý řidič ohrozil svou jízdou další účastníky silničního provozu. V rychlém pruhu ve směru od Liberce na Hodkovice, v protisměru, nedaleko křižovatky na Jablonec, ve stoupání na Jeřmanický kopec, ohrozil řidiče osobního automobilu, který byl nucen strhnout řízení, přičemž pak havaroval. Z nárazu do středových svodidel vyvázl bez zranění.
InkedMapa_LI.jpg

Žádáme veřejnost o spolupráci
Účastníci silničního provozu, kteří zaznamenali vozidlo v protisměru na silnici č. I/35 v lokalitě Jeřmanického kopce, od Liberce do Hodkovic či dále, a to dnešního dne 20. července, před šestou hodinou ranní, ať se obrátí na linku 158 případně na služebnu dopravního inspektorátu policie v Liberci.
Zároveň žádáme řidiče uvedeného vozidla (škoda octavia II, pravděpodobně světle modré metalické barvy), který jel v protisměru, ať se přihlásí. Jeho svědectví a svědectví dalších účastníku pomůže policistům ve vyšetřování tohoto případu.

 

20. července 2018
por. Bc. Vojtěch Robovský
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí

vytisknout  e-mailem