Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Žádáme o spolupráci veřejnost

LIBERECKO - V době od 10. do 13. listopadu 2017 se neznámý pachatel vloupal do objektu školní jídelny ve Frýdlantu. Zmocnil se mimo jiné i vozidla Peugeot Boxer, které se 15. listopadu díky všímavým občanům našlo. 

Liberečtí kriminalisté se zabývají od pondělního rána případem krádeže vloupání do objektu školní jídelny ve Frýdlantu. Ke krádeži došlo v době od odpoledních pátečních hodin tj. od 10. listopadu do pondělních ranních hodin. Neznámý pachatel vnikl po násilném překonání jednoho z oken do kanceláře jídelny, kde následně odcizil láhev Portského vína a mimo jiné i klíč od vozidla Peugeot Boxer. Za pomocí odcizeného klíče se dále zmocnil uvedeného vozidla v hodnotě 350 tisíc korun, které stálo zaparkováno u objektu jídelny. Jednalo se o vozidlo modré barvy, s reklamními polepy ze všech stran s nápisy "Školní jídelna Frýdlant". Auto školní jídelna

Díky spolupráci všímavých občanů se podařilo  uvedené vozidlo nalézt ve středu 15. listopadu v ranních hodinách odstavené v jedné obci na Frýdlantsku.

V tuto chvíli se dále obracíme s žádostí o spolupráci na veřejnost. Liberečtí kriminalisté uvítají jakékoliv informace, či poznatky od občanů k  pohybu či výskytu vozidla v době od jeho odcizenítj. od 10. listopadu 14,30 hodin po jeho nalezení v ranních hodinách 15. listopadu . Informace je možné kriminalistům předat prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158  nebo  na kterékoliv policejní služebně.
 

16.11.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

Auto školní jídelna

Auto školní jídelna 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem