Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žádáme o pomoc při pátrání po totožnosti zemřelého

DĚČÍNSKO – Pátráme po totožnosti zemřelého muže 

     Děčínští kriminalisté se obrací na širokou veřejnost a sdělovací prostředky s žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti zemřelého muže. Dne 8. července 2021 byl do děčínské nemocnice přivezen rychlou záchrannou službou muž se zdravotními obtížemi, který byl bez dokladů a uvedl, že se jmenuje Bohdan Sas, věk 59 let. Následně dne 17. července 2021 tento muž v nemocnici zemřel.
     
     Kriminalisté z útvaru 1. oddělení obecné kriminality Děčín prováděli k osobě šetření, ale v dostupných evidencích se nepodařilo osobu podle jím uvedeného jména, příjmení ani data narození nalézt. Kriminalisté vyžádali spolupráci Interpolu v celé Evropě, avšak totožnost osoby se doposud nepodařila zjistit.  Po provedeném šetření se domnívají, že by se mohlo jednat o cizince, s největší pravděpodobností původem z Ukrajiny. Zjistili, že v Děčíně si příležitostně přivydělával jako zedník a přechodně se zdržoval v Děčíně III, nehovořil plynule česky, měl cizí akcent a bylo mu i špatně rozumět.  K zemřelému muži byla zajištěna fotografie z doby jeho života před pěti až šesti lety.

     Popis osoby:  odhadovaný věk 60 - 65 let, výška 188 cm, váha 122 kg, oči hnědé, vlasy tmavě hnědé, prošedivělé, krátké, s výraznými čelními kouty. Fotografie muže viz níže.

     Žádáme tímto každého, kdo by muže na přiložené fotografii poznal, případně měl další indicie vedoucí k ustanovení jeho totožnosti, případně jakékoli další poznatky, aby je předal na PČR KŘP Ústeckého kraje, Službě kriminální policie a vyšetřování, 1. oddělení obecné kriminality Děčín, tel. 974 432 460, 974 432 336 nebo na linku 158.

Děčín 18. května 2022
prap. Bc. Eliška Kubíčková
Oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje

Odkazy do noveho okna

fotografie muže neznámé totožnosti

fotografie muže neznámé totožnosti 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem