Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Za volantem nemají co dělat

TEPLICKO - Řídili i přes zákaz; Kolo našel bez kol; Odcizené peníze. 

Za volantem nemají co dělat

     Až dva roky ve vězení by mohl v krajním případě strávit 27letý muž, kterého ve středu večer zastavila policejní hlídka v Dubí. Při lustraci vyšlo najevo, že má muž platný zákaz řízení motorových vozidel a to až do března příštího roku. Policisté řidiči sdělili podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a zadrželi mu řidičský průkaz.

     Ze spáchání stejného přečinu je podezřelý také 26letý muž, kterého policisté zastavili ve Rtyni nad Bílinou. Při kontrole nepředložil řidičský průkaz, následně vyšlo najevo, že pozbyl řidičské oprávnění v důsledku dosažení 12 bodů v bodovém hodnocení, o kterém byl prokazatelně vyrozuměn.

Kolo našel bez kol

     Z přečinů krádeže a porušování domovní svobody je podezřelý neznámý zloděj, který se vloupal do kolárny panelového domu v Krupce. Z horského kola, které bylo uvnitř, odcizil ráfky s plášti a dalším příslušenstvím, celková škoda byla vyčíslena na sedm a půl tisíc korun. Pokud se podaří pachatele vypátrat, hrozí mu až tříletý pobyt za mřížemi.

Odcizené peníze

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který kradl v centru Teplic. V prostorách jídelny využil nezamčené volně přístupné kanceláře, kde měl z kabelky poškozené ženy odcizit přes šest tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

17. 8. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem