Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Za podprsenku do vězení

TEPLICE - Žena v podmínce kradla spodní prádlo a další zprávy. 

Za podprsenku vězení
    Sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže si z rukou policistů převzala 41letá žena, která se vydala na „nákup“ bez peněz. V jednom z teplických supermarketů odcizila barvu na vlasy a dámskou podprsenku v hodnotě 399 korun. Tu si v kabince oblékla na sebe a následně prošla pokladní zónou, aniž by zboží zaplatila. Ženu ale zadržela ostraha prodejny a odcizené zboží jí odebrala. Provedeným šetřením vyšlo najevo, že zlodějka byla v posledních třech letech za majetkovou trestnou činnost odsouzena a v době krádeže byla „v podmínce“, proto bylo její jednání kvalifikováno jako trestný čin, za který jí hrozí až tříleté vězení.
 
Ukradl kočárek
     Policisté dopadli zloděje, který v listopadu loňského roku odcizil v Teplicích dětský kočárek. Teprve 19letý mladík vnikl odemčenými dveřmi do chodby činžovního domu, odkud odcizil dětský kočárek v hodnotě téměř 4 tisíce korun. Přes svůj nízký věk byl lapka již několikrát trestně stíhán a opakovaně stanul před soudem, proto mu nyní hrozí až tříletý trest odnětí svobody.
 
Kdo viděl nehodu?
     Policie žádá občany, kteří byli svědky níže uvedené dopravní nehody o spolupráci. K nehodě došlo dne 3. 1. 2012 v době od 10.35 do 10.55 hodin v Teplicích, ul. Masarykova na parkovišti u Penny marketu. Dosud neustanovený řidič nezjištěného vozidla poškodil zaparkovanou dodávku tovární značky Volkswagen Transporter. Aniž by viník nehody učinil patřičná opatření, jež mu jsou za zákona uložena, z místa dopravní nehody ujel.
    Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 262 (260), nebo na bezplatnou linku 158.
 
 
Teplice, 4. 1. 2012, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí
KŘP Ústeckého kraje
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem