Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Za dva dny si „vydělal“ mobil

Kuchař si u zaměstnavatele „vybrečel“ mobil a pak se ztratil jako pára nad hrncem. Pomůžete ho najít? 

Případ prošetřují policisté z místního oddělení Malá strana pro podezření z trestného činu zpronevěra, za který hrozí hledanému trest odnětí svobody až na dva roky.

A oč v celé věci jde? Hledaný muž se nechal zaměstnat jako kuchař v jedné z restaurací v Karmelitské ulici. Hned v prvopočátku se nechal zaměstnavatelem vybavit úplně novým mobilním telefonem, aby nemusel řešit objednávky potravin a komunikaci s dodavateli ze svého a za své.

Zaměstnavatel byl na svého nového kuchtíka natolik hodný, že společně navštívili prodejnu a hledaný muž si mohl telefon vybrat sám dle libosti. V tomto směru můžeme nadneseně hovořit o určité kuchtíkově skromnosti, neboť si vybral telefon za „pouhých“ patnáct tisíc. Nicméně „mobilní“ kuchta vydržel v zaměstnání pouhé dva dny a pak se i s telefonem ztratil neznámo kam.

Jelikož se dotyčného nepodařilo do této doby vypátrat, prosíme o pomoc širokou veřejnost. Pokud muže na fotkách či záběrech poznáváte a tušíte, kde se momentálně zdržuje, nebo pohybuje, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 24. 5. 2018

Odkazy do noveho okna

1 podezřelý ze zpronevěry (1)

1 podezřelý ze zpronevěry (1) 

Detailní náhled

2 podezřelý ze zpronevěry (2)

2 podezřelý ze zpronevěry (2) 

Detailní náhled

3 podezřelý ze zpronevěry (3)

3 podezřelý ze zpronevěry (3) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem