Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z kontejnerů zbyla jen kolečka

MOST - Vandal zapálil v noci pět plastových kontejnerů; Policisté zamířili do restaurací. 

Mladíkovi umožnili hru na automatech, druhému někdo v baru poskytl alkohol
Policisté v Mostě opět zjišťovali, zda v restauračních zařízeních není dětem podáván alkohol. Hlídky obvodních oddělení a hlídkové služby zamířily spolu se strážníky městské policie do 25 provozoven různého typu v teritoriu města Mostu. V jedné herně byl u herního automatu přistižen chlapec, kterému nebylo ještě 18 let a byla mu umožněna personálem hra. Případ podezření ze spáchání přečinu ohrožování výchovy dítěte nyní vyšetřuje mostecká policie. Ta o případu informovala i orgán sociální právní ochrany dítěte mosteckého magistrátu. Chlapec byl předán zákonnému zástupci. Rodičům byl předán i další mladík, kterému nebylo ještě 18 let a kterému někdo podal v mosteckém baru alkoholický nápoj. I tímto případem se zabývají mostečtí policisté, kteří věc šetří pro podezření z přestupku na úseku ochrany před alkoholismem a jinými toxikomaniemi.

 

Řidič měl pozitivní test na marihuanu
Policisté hlídkové služby zastavili při silniční kontrole v Mostě řidiče osobního vozidla tovární značky Škoda. Řidič z Loun se na výzvu policistů podrobil testu na návykové látky, který byl pozitivní na látku canabis. Motorista se podrobil následně lékařskému vyšetření a odběrům biologického materiálu. Policisté 27letému řidiči další jízdu zakázali a sdělili mu ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Muž policistům přiznal užití marihuany.   

 

Mermomocí chtěl do bytu bývalé přítelkyně
Policisté mosteckého obvodního oddělení sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z pokusu přečinu porušování domovní svobody 27letému muži z Mostu. Ten měl minulý den v ranních hodinách vyžadovat vstup do bytu bývalé přítelkyně s odůvodněním, že nemá kde bydlet. Poškozená mu ze strachu neotevřela, neboť podezřelý jí měl vyhrožovat a měl se na místě pokusit vykopnout vstupní dveře u bytu a na dveřích způsobit škodu ve výši 500 korun.

 

Z kontejnerů zbyla jen kolečka
Nad jednáním některých pachatelů zůstává rozum stát. Nepochopitelně si počínal včera časně ráno neznámý poberta, který poškodil městský majetek. V ulici SNP v Mostě někdo za obytným domem zapálil pět plastových kontejnerů. Nádoby na směsný odpad, papír, plasty a na sklo zcela shořely. Poškozená organizace zatím hmotnou škodu nevyčíslila. Případem trestného činu poškození cizí věci se zabývá mostecká policie.

 

V Litvínově na přechodu došlo k nehodě
Dopravní policie včera vyjížděla k nehodě, která se stala v Litvínově. V ulici PKH tam došlo na přechodu pro chodce ke středu osobního vozidla značky VW a nezletilé chodkyně. Okolnosti nehody a míra zavinění je předmětem dalšího šetření. Alkohol u řidičky zjištěn nebyl. Dívka utrpěla zranění a byla z místa nehody převezena do zdravotnického zařízení. Hmotnou škodu policisté vyčíslili na částku 5 000 korun.

 

nprap. Ludmila Světláková
Most 16. února 2017

 

vytisknout  e-mailem