Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Z kanceláře restaurace odcizil trezory s penězi

KLADENSKO – Škoda je předběžně odhadnuta na několik set tisíc. 

Kladenští policisté šetří případ vloupání do restaurace v ulici Erbenova v Kladně, odkud v přesně nezjištěných nočních hodinách z 25. na 26. ledna 2022, odcizil neznámý pachatel dva trezory s vysokým finančním obnosem.

Podle dosavadního šetření dosud nezjištěný pachatel překonal oplocení podniku, poté vlezl na střechu, kde vypáčil okno, čímž se dostal do vnitřních prostor objektu. Odtud posléze odcizil dva trezory, v nichž byly uloženy peníze v hodnotě 350 tisíc korun a stravenky dosud nevyčíslitelné hodnoty.

Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to krádeže a poškození cizí věci, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětím svobody na jeden rok až pět let.

V souvislosti s tímto případem se obracíme na veřejnost a prosíme o jakékoliv poznatky k možnému pachateli. Pokud jste si někoho podezřelého všimli a mohli byste nám pomoci se ztotožněním osoby, ozvěte se nám na telefonní číslo 974 873 500 nebo na mobil 601 570 326. Využít můžete také linku tísňového volání 158.


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
27. ledna 2022

vytisknout  e-mailem