Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Z herny v benešovské Tyršově ulici zmizely peníze

BENEŠOVSKO – Dosud neznámý pachatel se tady vloupal do jednoho z hracích automatů a odnesl si hotovost v řádech desetitisíců korun. Případ policisté vyšetřují jako krádež. V této souvislosti by potřebovali ztotožnit tři osoby, které se v inkriminované době na místě nacházely. 

Případ se stal ve středu 13. září tohoto roku v časných ranních hodinách v herně na benešovské Tyršově ulici. Tady se dosud neznámý pachatel vloupal do jednoho z hracích automatů, ze kterého odcizil finanční hotovost v řádech desetitisíců korun. Zachytily jej přitom kamery, umístěné v prostorách podniku. Na záběrech jsou ale ještě další dvě osoby, muž a žena, kteří se zde v inkriminovanou dobu pohybovali. Pro policisty jsou to velmi důležití svědci. Jejich totožnost ale neznají, proto by potřebovali pomoc veřejnosti. Celkem tak pátrají po třech neznámých osobách.

Muž, kterého policisté z krádeže podezírají, může být ve věku mezi 40 – 50 lety, má silnější postavu. V době činu byl oblečen do červenočerné bundy s kapucí, šedého trička s nápisem „MR. PERFECT“ a světle modrých kalhot. Na hlavě měl šedou basebalovou čepici s nápisem „Adidas“ a třemi bílými pruhy na kšiltu. Osobami, které by mohly k případu podat důležité svědectví, jsou muž a žena, taktéž ve věku mezi 40 – 50 lety. Muž je štíhlý, na sobě měl vínovou košili, černou bundu a světlemodré džíny. Na hlavě měl černou kšiltovku s bílým lemováním a černým nápisem „NO!“. Žena je plnoštíhlá, má dlouhé tmavé vlasy pod ramena. Oblečena byla do strakatého černobílého trička, žlutohnědé bundy a modrých džínových kalhot. Na prostředníčku pravé ruky měla velký podélný prsten. V ruce držela černobílou kabelku.

Případem se v současné době zabývají policisté obvodního oddělení Benešov, kteří jej vyšetřují jako krádež vloupáním. Za ten pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až 5 let odnětí svobody. V této souvislosti se policisté obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci při odhalení totožnosti všech tří neznámých osob. Jakékoliv poznatky přijmou na tel.: 974 871 700, anebo je lze sdělit operátorům tísňové linky 158. Za pomoc a spolupráci děkujeme.

por. Bc. Eva Stulíková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
9. listopadu 2017

Odkazy do noveho okna

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

svědek-muž

svědek-muž 

Detailní náhled

svědek-žena

svědek-žena 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem