Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky kolize

KLADENSKO – Mladík srazil seniorku na přechodu a ujel. 

K dopravní nehodě došlo v pondělí 28. května 2018 pět minut před pátou hodinou odpolední v Kladně v ulici Petra Bezruče. Sedmnáctiletý řidič malého auta zn. Axiam, jedoucí ve směru od ulice Cyrila Boudy, na přechodu pro chodce u obchodního centra  srazil  čtyřiasedmdesátiletou seniorku.

Řidič narazil do přecházející ženy přední částí vozidla a ta poté upadla na vozovku. Mladík následně z místa nehody ujel, aniž by poskytl poškozené ženě první pomoc. Dopadnout se ho podařilo až v ulici Zádušní, kde byl zablokován automobilem náhodného svědka kolize.

Zraněná důchodkyně byla převezena vozidlem rychlé záchranné služby do kladenské nemocnice, kde ji lékaři hospitalizovali.

V současné době je případ prošetřován službou kriminální policie a vyšetřování. Jelikož se výpovědi účastníků kolize rozcházejí, přivítal by vyšetřovatel případu další svědecké výpovědi od přítomných osob, které byly svědky výše uvedené dopravní nehody. Jakékoliv informace k tomuto skutku, můžete sdělit osobně na Územním odboru Kladno, Havířská ulice 632 osobně, nebo je možné kontaktovat vyšetřovatele na telefonním čísle 974 873 418. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
13. července 2018

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem