Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vztek si vybila na autě

TEPLICKO - Zhrzená žena nabourala expříteli auto; Kradl na benzínce a další zprávy. 

Vztek si vybila na autě

     Tepličtí policisté ukončili prověřování poškození motorového vozidla, ke kterému došlo začátkem prosince v ulici Alejní. Na policii se tehdy obrátil muž, kterému před domem někdo poškodil služební auto, když k němu přišel, našel promáčknutý přední nárazník, přetočené vnější zpětné zrcátko a poškozené čelní sklo. Ukázalo se, že za vandalským činem byla žárlivost jeho bývalé přítelkyně, které údajně neotvíral na klepání a zvonění. V domnění, že má doma jinou ženu, chtěla se mu pomstít poškozením jeho auta. Nejdříve se snažila utrhnout vnější zrcátko, a když se jí to nepodařilo, vybila si vztek tak, že nasedla do svého auta a čelně najela do jeho služebního vozidla. Ženě, která způsobila škodu kolem dvaceti tisíc korun, policisté sdělili podezření z přečinu poškození cizí.

Kradl na benzínce

     Z přečinu krádeže se bude zodpovídat 32letý muž, který kradl na benzínové čerpací stanici. Je podezřelý, že v noci ze soboty na neděli ukradl na teplické pumpě vystavený holicí strojek v hodnotě pět set korun. Následně ho podle jeho výpovědi prodal na ulici neznámému muži a získané peníze utratil. Vzhledem k tomu, že byl v posledních třech letech za majetkovou kriminalitu odsouzen, bylo jeho jednání kvalifikováno jako přečin krádeže, za který mu v krajním případě hrozí až tříleté vězení.

Ukradené toalety

     Policisté pátrají po zloději, nebo zlodějích, kteří odcizili mobilní toalety. V době od 5. do 12. prosince někdo ukradl dvě plastové toalety v hodnotě třicet tisíc korun, které stály u sjezdu ze silnice pro motorová vozidla mezi Teplicemi a Ústím nad Labem v katastru Rtyně nad Bílinou. Policisté z Prosetic případ prověřují jako přečin krádeže a přivítají jakékoliv informace k podezřelým osobám, které se v inkriminované době pohybovaly na místě činu a s toaletami manipulovaly.

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít 8. prosince 2017 kolem 13:30 hodin v Krupce, ul. Dolní. Neznámý řidič tam měl zezadu narazit do cyklisty, který jel směrem k ul. Teplická, a následně místo nehody opustit. Cyklista, který utrpěl lehké zranění, z místa nehody také odjel a vše až dodatečně oznámil hlídce strážníků městské policie. Podle oznamovatele se jednalo o osobní vozidlo, nebo dodávku, které bylo v zadní části zelené barvy a mělo zažloutlé levé zadní světlo. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

14. 12. 2017, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem