Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům vážné dopravní nehody v Tanvaldě

JABLONECKO - Dnes ráno krátce po sedmé hodině se v Tanvaldě v ulici Krkonošská stala vážná dopravní nehoda, při které byly zraněny dvě nezletilé děti. 

Dnes ráno krátce po sedmé hodině se v Tanvaldě v ulici Krkonošská stala vážná dopravní nehoda. Řidič s vozidlem zn. Škoda Octavia jel ve směru od centra města na Desnou v Jizerských horách, kde při projíždění levotočivé zatáčky pravděpodobně vlivem mikrospánku vyjel vpravo mimo vozovku na chodník, kde srazil dvě děti ve věku 10 a 13 let. Obě děti při střetu s vozidlem utrpěly zranění. 13letá dívka byla letecky transportována do nemocnice v Hradci Králové a 10letý chlapec sanitním vozem do liberecké nemocnice. Na vyšetření do nemocnice byl z místa události, po provedené dechové zkoušce, která měla negativní výsledek, převezen i 41letý řidič vozidla. Šetření dopravní nehody si na místě od dopravních policistů převzala komisařka Oddělení obecné kriminality v Jablonci nad Nisou. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti.
  
Vzhledem k tomu, že se tato velmi vážná dopravní nehoda stala na frekventovaném místě v blízkosti firmy ABB, žádají policisté případné svědky celé události, aby se přihlásili na bezplatné lince 158.
 
 
nprap. Dagmar Sochorová
8. září 2014
 
 
Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem