Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva svědkům poškození stojanu na BČS

Jihočeský a Středočeský kraj - Řidič Chrysleru poškodil na benzince stojan a pak odjel. Možná jste situaci viděli. Ozvěte se nám. 

Policisté dálničního oddělení Chotoviny žádají širokou veřejnost o pomoc při šetření dopravní události dne 14. března 2023 po 09:00 hod. na dálnici D3, v katastru obce Mezno ve Středočeském kraji. Na 63 km, ve směru jízdy Praha - České Budějovice, v prostoru benzinové čerpací stanice Benzina Mezno, couval dosud neznámý řidič osobního motorového vozidla tovární značky Chrysler Cruiser, tmavě červené barvy, s mezinárodní poznávací značkou Spolkové republiky Německo, kdy z dosud nezjištěných příčin narazil do sloupu u výdejních stojanů č. 5 a 6, který tímto poškodil. Poté z místa ujel.

Vaše svědectví přijmeme na dálničním oddělení Chotoviny, dálniční exit č. 70, Táborská 206, telefon 974 238 710, 974 238 711 či 974 238 712, případně emailové adrese krpc.do.chotoviny@pcr.cz.

Stejně tak žádáme každého, kdo byl svědkem uvedené události a mohl by k identifikaci neznámého vozidla či k ustanovení totožnosti jeho řidiče přispět jakoukoliv důvodnou informací, případně by měl z události kamerový záznam.

Děkujeme.

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

23. března 2023

vytisknout  e-mailem