Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Výzva svědkům nehody

Frýdek-Místek - Výzva svědkům nehody 

Vyzýváme svědky  dopravní nehody, která se stala dne 7. června 2019 v době 21:15 v obci Ostravice na místní komunikaci u chaty číslo popisné 0927. Zde doposud nezjištěný cyklista s neustanoveným jízdním elektro kolem, při jízdě z kopce ve směru od Lysé Hory k centru obce Ostravice, zřejmě nepřizpůsobil rychlost a při projíždění pravotočivé zatáčky nezvládl řízení, vjel na levou stranu komunikace, kde zezadu narazil do v té době jdoucí chodkyně. 

V důsledku nárazu byla chodkyně odhozena vlevo do silničního příkopu a nezjištěný cyklista přepadl přes jízdní kolo a zůstal ležet na komunikaci. Tento se následně po chvíli z komunikace zvedl a z místa odjel ve směru k hotelu Sepetná a Sluníčko. Zároveň jako přílohu přikládám dvě fotografie, které se podařilo náhodnému svědkovi dopravní nehody pořídit. 

Policie ČR se obrací na možné svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k této dopravní nehodě, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát Frýdek-Místek, tel. číslo 974 732 259, nebo na kterékoliv oddělení Policie ČR případně na linku 158.

Za poskytnuté informace předem děkujeme.

por. Bc. Eva Michalíková
oddělení tisku a prevence
územní odbor Frýdek-Místek
10. června 2019

vytisknout  e-mailem