Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody v Liberci

LIBERECKO - Hledáme svědky dopravní nehody, která se stala v prostoru kruhového objezdu ul. Vratislavická, Rochlická a Dobiášova v Liberci. 

V pátek 12. dubna se odpoledne v 15.50 hodin stala dopravní nehoda v Liberci v prostoru kruhového objezdu ul. Vratislavická, Rochlická a Dobiášova.

Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem se při vyjíždění z kruhového objezdumísto dopravní nehodymísto dopravní nehody do ulice Dobiášova střetl pravou zadní částí svého vozidla s řídítky jízdního kola. Po středu došlo k pádu 56leté cyklistky, která utrpěla zranění lehčího charakteru. Žena měla při dopravní nehodě nasazenou ochrannou přilbu. Neznámý řidič z místa ujel, aniž by učinil opatření, která mu v takové situaci ukládá zákon.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Liberci, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 466 254 nebo na bezplatné lince 158. Policisté přivítají také jakékoliv informace směřující ke zjištění totožnosti řidiče, který z místa nehody odjel.

17. dubna 2024
por. Bc. Klára Jeníčková
tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje 

Odkazy do noveho okna

místo nehody 1

místo nehody 1 

Detailní náhled

místo dopravní nehody 2

místo dopravní nehody 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem