Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva svědkům dopravní nehody u Ševětína - doplnění

České Budějovice – Policisté hledají důležitého svědka, řidiče červené dodávky VW LT. 

Policisté šetřením zjistili, že řidič, který je pro ně důležitým svědkem, jel v červeném dodávkovém vozidle tovární značky VW LT. Vozidlo by mělo mít zadní dvoukřídlé dveře bez oken.  Foto vozidla připojeno.

Dne 25. ledna 2017 kolem deváté hodiny ranní došlo u Ševětína k vážné dopravní nehodě. O té jsme informovali ve zprávě dostupné na: http://www.policie.cz/clanek/vazna-dopravni-nehoda-125994.aspx.

Policisté nehodu na místě důkladně zadokumentovali a stále šetří její průběh, příčinu, ale i míru zavinění.

V zájmu objektivního posouzení všech skutečností hledáme další svědky této nehody. Zejména pak řidiče nákladní dodávky červené barvy,  který inkriminovaným místem v daném čase projížděl, a to ve směru na Veselí nad Lužnicí a mohl by policistům podat cenné informace. Stejně tak žádáme každého, kdo by mohl k okolnostem nehody přispět jakýmkoliv dalším poznatkem, zejména pak ty řidiče, kteří v uvedené době jeli po silnici I/3 ve směru od Veselí nad Lužnicí na České Budějovice a mají ve svých vozech kameru, aby záznamy a informace předali policistům 2. oddělení obecné kriminality, Služby kriminální policie a vyšetření České Budějovice, na adrese Plavská 2 371 05, České Budějovice. Informace přijímají policisté i prostřednictvím telefonní linky 974 226 333, případně cestou linky číslo 158. Nehodu vyšetřuje por. Bc Václav Sháněl.

Děkujeme.

por. Bc. Lenka Pokorná    ck.pis@pcr.cz 

27. ledna 2017

Odkazy do noveho okna

Foto dodávky VW LT

Foto dodávky VW LT 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem