Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

České Budějovice - Ozvěte se policistům. 

Českobudějovičtí dopravní policisté žádají o pomoc při objasnění několika dopravních nehod.

K první nehodě došlo někdy v noci z 10. na 11. ledna v Českých Budějovicích v ulici Průbžná před domem č.p. 34. Neznámý řidič jedoucí s dosud nezjištěným vozidlem poškodil zde zaparkované vozidlo značky Fiat Doblo stříbrné barvy. Po dopravní nehodě odjel neznámo kam.

Další nehoda se stala v sobotu 13. ledna v pět hodin ráno v Českých Budějovicích v ulici Na Sadech. Chodec vstoupil na přechod pro chodce v okamžiku, kdy svítil červený signál semaforu "Stůj" ve směru chůze od ulice Krajinská směrem k ulici 28. října. Ve stejnou dobu tudy projížděl na zelené světlo semaforu "Volno" ve směru od křižovatky s ulicí Rudolfovská na ulici Pražská třída neznámý řidič ve vozidle VW modré barvy se světelným nápisem "Taxi". Došlo ke střetu vozidla s chodcem, který po nárazu upadl na zem. Řidič však na místě nezastavil a pokračoval dále ulicí Pražská třída. Chodec utrpěl zranění s dosud nezjištěnou dobou léčení.

Policisté žádají případné svědky těchto dvou nehod, kteří by svou výpovědí mohli objasnit jejich příčinu a vznik, aby se ozvali na telefonní číslo 974 226 588 nebo přímo na linku 158.

por. Ing. Štěpánka Uhlířová, krpc.pio@pcr.cz

19. ledna 2018

vytisknout  e-mailem