Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

JABLONEC N/NISOU - Nehoda se stala ve středu 6. prosince 2017 v ulici Pražská. Neznámý řidič se na přechodu pro chodce střetl s nezletilou dívkou. 

Dopravní policisté v Jablonci nad Nisou šetří od 6. prosince 2017 dopravní nehodu, kdy se neznámý řidič s dosud nezjištěným vozidlem v Jablonci nad Nisou, ulici Pražská střetl s nezletilou dívkou. Nehoda se stala krátce před půl osmou hodinou ráno na silnici I. třídy č. 65. Neznámý řidič jel ve směru do centra města, kdy při nájezdu do kruhové křižovatky se silnicí I/14 v prostoru vyznačeného přechodu pro chodce narazil přední částí vozidla do nezletilé chodkyně. Ta přecházela přechod pro chodce z pravé strany. Při tom došlo k pádu nezletilé chodkyně na vozovku. Po dopravní nehodě dosud neustanovený řidič z místa nehody odjel, aniž by dívce poskytl první pomoc a učinil tak upotření, která mu ukládá zákon.

Při nehodě utrpěla nezletilá chodkyně lehké zranění.

Dopravní policisté nyní hledají případné svědky události,  kteří se v uvedenou dobu nacházeli v blízkosti místa nebo tímto místem projížděli a byli by tak schopni  podat informace k průběhu události. Ti se mohou policistům přihlásit prostřednictvím tísňové linky 158 nebo na Dopravní inspektorát Jablonec nad Nisoutel. číslech: 974 474 250 nebo 974 474 254  nebo se mohou dostavit osobně na Dopravní inspektorát, na adresu Jablonec nad Nisou,  ulice 28. října čp. 10.


13.12.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem