Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Výzva pro občany - U Ostroměře zemřel další chodec

JIČÍNSKO - Nehoda skončila pro chodce tragicky  

Operační důstojník jičínské policie přijal dnes 10 minut po 17 hodině oznámení o vážné dopravní nehodě na hlavním silničním tahu z Jičína na Hradec Králové.

Ve stoupání za železničním přejezdem na výjezdu z Ostroměře srazil 53letý řidič osobního vozidla Renault Kango chodce dosud neznámé totožnosti. K místu nehody okamžitě vzlétl vrtulník, záchranáři, bohužel, muži už ale nemohli pomoci. Svým zraněním na místě podlehl. Veškeré okolnosti tragedie vyšetřují jičínští policsté. Požití alkoholu u řidiče osobního auta na místě vyloučili.

Od počátku se v místě dopravní nehody začaly tvořit kolony stojících vozidel. Policisté proto po dobu vyšetřování a odstraňování následků tragické nehody odkláněli dopravu od Hořic ve směru na Lázně Bělohrad a od Jičína na obec Domoslavice.

Dodatek ze dne 20. prosince 2012 - Výzva pro občany
Policie v souvislosti s touto dopravní nehodou hledá svědky, kteří si kolem sedmnácté hodiny všimli mezi obcemi Ostroměř a Holovousy uvedeného chodce, aby se obrátili na linku tísňového volání 158 nebo přímo na telefonní číslo 974 533 101. 

mjr. Mgr. Ivana Ježková, 14. 12. 2012, 20:00

vytisknout  e-mailem