Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Výzva k občanům Kladna

KLADENSKO – Pomozte dopadnout pachatele loupežného přepadení v Kladně. 

Kladenští kriminalisté od dopoledních hodin včerejšího dne 4. října 2018 prošetřují případ loupežného přepadení, který se stal v Kladně.

Ve čtvrtek 4. října 2018 v 8.45 hodin v bytovém domě v ulici U Výtopny v Kladně dosud neznámý pachatel přepadl poštovní doručovatelku ve společných prostorách u schránek, které odcizil poštovní tašku a z místa činu utekl.  V odcizené tašce s přihrádkami se nacházely obyčejné listovní zásilky a finanční hotovost. Na základě oznámení tohoto skutku vyjely okamžitě policejní hlídky propátrávat přilehlé kladenské ulice a okolí. Vzhledem k časové prodlevě od oznámení se nepodařilo pachatele dopadnout.

Kladenští policisté vyzývají občany, pokud spatřili ve čtvrtek 4. října 2018 v 8.45 až 09.00 hodin muže v černém oděvu s černou taškou pohybujícího se v ulici U Výtopny směrem v ulici K Tržnici nebo v části Kladno Kročehlavy, aby poskytli ihned informace o jeho pohybu na bezplatnou linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu a svými poznatky dopomohli při dopadení pachatele tohoto trestného činu.

Pachatel byl štíhlé postavy a tmavší pleti, ve věku kolem 30 let. Oblečen byl kompletně do černé barvy včetně kšiltovky, která mu zakrývala obličej. Zloděj si na útěku odnesl černou poštovní  tašku s přihrádkami na listovní zásilky.

Kladenští kriminalisté nyní tento případ prošetřují jako podezření z trestného činu loupeže a po pachateli intenzivně pátrají. Dále pátrají i po odcizené poštovní tašce s listovními zásilkami a vyzývají občany, pokud by tuto brašnu někdo nalezl pohozenou nebo si uvědomil, že ji zahlédl odloženou v některých místech Kladna, aby podali informace na policejní služebnu nebo na linku 158.     

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

5. října 2018

vytisknout  e-mailem