Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Využil chvilku nepozornosti a odcizil poškozenému peněženku

BENEŠOVSKO - Policisté po neznámém pachateli pátrají. 

Chvilka nepozornosti stačila k tomu, aby 69letý muž přišel o peněženku a doklady. Poškozený senior 18. října 2022 navštívil prodejnu v ulici Červené Vršky v Benešově, kde se na něj při výběru zboží zaměřil zatím neznámý pachatel, doslova se na něj "nalepil" a z kapsy u bundy mu odcizil peněženku s doklady, platební kartou a hotovostí ve několik tisíc korun. Využil vhodného okamžiku a seniora tímto způsobem okradl.

Celou událost policisté Obvodního oddělení Benešov šetří jako podezření ze spáchání přečinu krádeže a pátrají po totožnosti pachatele. Jeho jednání ale zachytily kamery, proto se touto cestou obracíme na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti pachatele. Poznáváte muže na kamerovém záznamu? Pokud ano, ozvěte se prosím benešovským policistům na tel. číslo 735 785 558, 971 871 700 a nebo prostřednictvím linky 158. Za důležité poznatky předem děkujeme.

Muž byl oblečen do modrých džínových kalhot, černé bundy, černých sportovních bot s bílými pruhy a hnědé čepice tzv. bekovky. 

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
11. listopadu 2022

vytisknout  e-mailem