Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Výtržnictví a nebezpečné vyhrožování

SOKOLOV - Na ostrahu obchodu vytáhl zbraň. 

Kriminalisté v Sokolově šetří případ výtržnictví a nebezpečného vyhrožování. V jednom z obchodních domů v Sokolově pojala ostraha podezření z krádeže jednoho ze zákazníků v obchodě. Při zadržování, kladl muž aktivní odpor. Při zásahu ochranky se mu podařilo vytáhnout z kapsy plynovou pistoli, ze které dvakrát vyšel výstřel. V souvislosti se střelbou nedošlo k žádnému zranění. Při nespolupráci muže s ochrankou došlo k drobným zraněním obou osob z ochranky.

I přes aktivní odpor se podařilo muže zadržet. Kriminalisté poté muže obvinili z výše uvedených skutků. Není vyloučeno, že se obvinění bude dále rozšiřovat. Obviněný je v současné době v policejní celé. a bude se podávat podnět k jeho vzetí do vazby. V případě prokázání viny mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Doplnění informace:

Kriminalisté rozšířili obvinění o další trestný čin. Při zadržení muže ostrahou mu před budovou obchodu vypadl z pod bundy čokoládový krém o váze 750 g, který měl bez zaplacení pronést prostorem pokladny. Vyslechl si tak dodatečně ještě obvinění z krádeže.

nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
10. června 2013
 

vytisknout  e-mailem