Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Vysočina fest 2018

JIHLAVSKO: Policisté budou dohlížet na bezpečnost a veřejný pořádek 

Tento týden proběhne v Jihlavě akce Vysočina fest 2018, na kterou míří vysoký počet návštěvníků. V rámci zajištění bezpečnosti při této hudební akci bude v lokalitě letního kina nasazen vyšší počet policistů, kteří budou dohlížet na veřejný pořádek a bezpečnost a plynulost v dopravě.

Hudební festival začíná zítra, ve čtvrtek 5. července, a bude trvat do soboty 7. července. Jedná se o již tradiční hudební akci, na kterou každoročně zavítají tisíce návštěvníků. V lokalitě amfiteátru budou, stejně jako v předchozích letech, na bezpečnost, veřejný pořádek, ochranu majetku a dopravu dohlížet policisté.

Návštěvníci hudebního festivalu by měli myslet na ochranu svého majetku a hlídat si své peněženky a zavazadla. Není vhodné si své věci kdekoli odkládat a nechat je bez dozoru. Hlídat peněženy a kabelky, které budou mít jejich majitelé při festivalu u sebe, je nutné i v době sledování hudebních vystoupení a pohybu v davu lidí.

Připomenout si zaslouží také pravidlo, nenechávat si viditelně odložené věci v zaparkovaném vozidle. Návštěvníkům, kteří budou v lokalitě stanovat, bychom připomněli, že není vhodné si při opuštění stanu v něm nechat odložené cenné věci.  

Návštěvníci, kteří míří do Jihlavy vozidlem, by si měli dopředu naplánovat a zjistit, kde mohou zaparkovat své vozidlo. Řidiči samozřejmě nesmí usednout za volant pod vlivem alkoholu nebo drog. V rámci zajištění bezpečnosti silničního provozu budou policisté řidiče kontrolovat. V neposlední řadě je nutné zdůraznit, že osoby mladší osmnácti let nesmí konzumovat alkohol.

Současně návštěvníky festivalu upozorňujeme, aby se podrobně seznámili s návštěvním řádem, ve kterém je zakotveno, které předměty  návštěvník nesmí mít u sebe při vstupu do areálu.

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

4. července 2018   

vytisknout  e-mailem