Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Výsledek prověřování, kopie usnesení

Žádost o sdělení výsledku trestního řízení a kopii usnesení o odložení 

Žádost a odpověď:

Vaše žádost o informace zněla, cituji:  

Na základě zákona č. 106/1999 Sb. žádám tímto laskavě o poskytnutí vyjádření o výsledku prověřování podezření ve věci ..., kdy v postavení podezřelých byli .... Zašlete prosím toto oficiální vyjádření do datové schránky advokáta.

Zároveň tímto žádám o zaslání usnesení o odložení věci, bylo-li takové usnesení vydáno.“

Povinný subjekt po řádném posouzení konstatuje, že informace, které žádáte, lze poskytnout pouze z části.

K první části dotazu ohledně výsledku řízení sděluji, že trestní řízení vedené odborem hospodářské kriminality krajského ředitelství pod číslem jednacím (dále jen „č.j.“) ...a které je předmětem žádosti, bylo skončeno vydáním usnesení o odložení věci dle § 159a odst. 1 zákona č. 141/1961 Sb., o trestním řízení soudním.

Ke druhé části dotazu, kdy je požadováno případně vydané usnesení o odložení věci, sděluji, že v příloze poskytujeme elektronický obraz vyžádaného dokumentu (usnesení), který je součástí příslušného spisového materiálu vedeného v interním informačním systému pod č.j. .... Obsahem poskytnutého dokumentu jsou osobní údaje ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, a zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů. Současně dokument obsahuje informace o činnosti orgánů činných v trestním řízení, kterými by mohla být ohrožena práva třetích osob. Z uvedeného důvodu byly tyto informace povinným subjektem znečitelněny (anonymizovány). Neposkytnutí anonymizovaných údajů je předmětem rozhodnutí o částečném odmítnutí žádosti.

vytisknout  e-mailem