Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vyráběl i prodával pervitin

SUŠICE - Při domovní prohlídce policisté zajistili čtyřicet gramů pervitinu, komponenty i prekurzory. 

Policisté z obvodního oddělení a strážníci Městské policie v Sušici, v rámci hlídkové činnosti zjistili, že podezřelý muž na Sušicku provádí distribuci pervitinu. Případ převzali policisté z oddělení obecné kriminality a soud vydal příkaz k provedení domovní prohlídky v rekreačním objektu nacházejícím se u Sušice i dvou vozidlech.

Policisté ve čtvrtek 24. května tohoto roku provedli domovní prohlídku v chatě a na dalších různých místech u Sušice. Podezřelý muž za použití léků i dalších chemických přípravků opakovaně vyráběl nezjištěné množství pervitinu, jehož byl sám uživatelem i jej  prodával dalším osobám.

Policisté zajistili různé komponenty, prekurzory a předměty sloužící k výrobě pervitinu i 40 gramu pervitinu, jenž budou předány k dalšímu zkoumání.

Podezřelý šestatřicetiletý muž byl zadržen, k výrobě pervitinu se doznal a po provedení neodkladných úkonů byl propuštěn.

Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a případ dále prověřujeme.

nprap. Ladmanová Dana

28. května 2018                         

vytisknout  e-mailem