Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Vynikající sportovní výsledky

KRAJ - Krajský ředitel vyznamenal policistku z OOP Vrchlabí. 

Ve čtvrtek 9. 4. 2015 přijal krajský ředitel brig. Mgr. Martin Červíček ve své pracovně 28letou nstržm. Mgr. Lucii VLÁŠKOVOU, aby ji vyznamenal Medailí Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje.
 
Nstržm. Lucie Vlášková, zařazená na OOP Vrchlabí, totiž od přijetí do služebního poměru velmi dobře reprezentuje naše krajské ředitelství v běhu na lyžích a v jízdě na horském kole při soutěžích na různých úrovních. Její významný sportovní úspěch reprezentantky Policie ČR jsme zaznamenali právě nyní.
 
Ve dnech 9. – 13. února 2015 získala nstržm. Vlášková dvě prvenství v rámci Policejního mistrovství ČR v běhu na lyžích v kombinačním a rychlostním závodě žen.
Na základě tohoto vynikajícího výsledku byla nominována na Mezinárodní policejní mistrovství Bavorska v policejním biatlonu, které proběhlo ve dnech 2. – 4. března 2015 pod záštitou německých policistů z Deggendorfu. Pro kolegyni Vláškovou to byla biatlonová premiéra a první seznámení se s malorážkovou zbraní Walter. I přesto nastřílela během sprintu žen na 6 kilometrů nejlepší výsledek z české výpravy. Ten ji vynesl na vynikající 2. místo. Během druhého závodu s hromadným startem na 7,5 kilometrů výsledek zopakovala. Do třetice se na vynikajícím 2. místě umístila i v posledním závodě v hladkém běhu.
 
Tři stříbrné medaile vybojované pro Českou republiku jsou reprezentačním úspěchem policistky našeho krajského ředitelství, na který můžeme být právem hrdi a kolegyni upřímně gratulujeme.
 
Za zmínku jistě stojí, že se kolegyně Vlášková již v letech 1997 až 2007 pravidelně umísťovala v běhu na lyžích mezi nejlepšími závodnicemi České republiky. Od roku 2008 se pak na horském kole umísťuje na stupních vítězů během maratonů ČR, ale i v rámci evropského MTB seriálu.

mjr. Mgr. Ivana Ježková
9. 4. 2015, 22:30 

Odkazy do noveho okna

medaile nstržm. Vlášková

9.4.2015 

Detailní náhled

medaile nstržm. Vlášková

9.4.2015 

Detailní náhled

medaile nstržm. Vlášková

9.4.2015 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem